FC Fredericia møder d. 27. august kl.  13.00 HB Køge på Capelli sport stadion. Vi har taget en snak med cheftræneren Michael Hansen, og hvad hans syn er på kampens størrelse:  

Kampen er imod HB Køge, hvad er dine forventninger til kampen?

”Spænende og et Køge-hold som er startet godt, men resultatmæssigt ikke haft den tur i den, som de skal have. De er i gang med en stor forandring, som vi har stor respekt for. Også noget af det vi gerne selv vil have medhensyn til boldbesiddelse. De laver mange chancer, så vi skal passe godt på os selv, og så skal vi være gode til de chancer vi får, og der syntes jeg vi er opadgående i den del af spillet. Vi må forvente at modstanderen vil have bolden meget i nogle faser af kampen. Og det den del jeg er spændt på hvordan vi reagerer, og tager vare på de små faser i kampen. Samtidig så er vi også nu et sted hvor vi presser os fremad og vi kommer for at vinde.”

Nu siger du det med at i skal passe på, I har spillet mange kampe på det sidste hvordan er fysikken og mentaliteter i truppen?

”Den står et rigtig fint sted. Vi er mentalt klar på både op- og nedture, og ved godt at fodbold er forbundet med en risiko for at lave fejl, og næsten med garanti, så på en eller anden måde hvor reagerer vi på dette. Vi har en god bredde på truppen og dem der kommer ind fra bænken, gør faktisk holdet bedre. Selvom det har været en lunken sæsonstart kan den ende med at blive ret god, så vi jager en sejr mere.”