HB Køge blev etableret i 2009 som en fusion mellem Herfølge Boldklub og Køge Boldklub. Til dagligt optræder klubben i den næstbedste danske række, NordicBet Ligaen.

HB Køge vil gerne være Sydsjællands fodboldflagskib, og lægger dermed ikke skjul på, at det er en klub, med et højt ambitionsniveau. Både på herre- og damesiden, har klubben sportslige visioner. HB Køges kvindehold skal være det stærkeste i Skandinavien og kontinuerligt spille med i den største internationale turnering, UEFA Women’s Champions League. På sigt er ambitionen også, at herresiden skal etableres i landets bedste fodboldrække, 3F Superligaen.

I skrivende stund huserer HB Køge på en 7. plads i NordicBet Ligaen, og jagter dermed vitale point om en top-6 placering i foråret. Klubben har flere prominente navne til at indfri klubbens mange ambitioner – heriblandt de 2 tidligere landsholdsspillere, Daniel Agger og Lars Jakobsen, der er henholdsvis cheftræner og assistenttræner for klubben.

I klubbens første mange år, havde de hjemmebane på Herfølge Stadion, men siden foråret 2019 har de spillet på Capelli Sport Stadion. Stadionet kan rumme 4000 tilskuere, hvoraf 1500 er siddepladser.

Op til 2022/2023 sæsonen af NordicBet Ligaen, har HB Køge foretaget følgende ændringer i truppen:

Ind:

Joachim Rothmann

Andreas Bengtsson

Frederik Bay

Casper Gedsted

Oliver Lassen

Charlie Weberg

Yousef Salech

Zean Dalügge

Ud:

Daniel Thögersen

Mathias Nielsen

Lorenzo Gordinho

Jon Flanagan

Oscar Buch