Boldklubben Fremad Amager er en dansk fodboldklub på Amager, der blev stiftet i 1910. Til dagligt optræder klubben i den næstbedste danske række, NordicBet Ligaen.

I 1975 rykkede Fremad Amagers op i landets bedste række. 3 år tidligere var det tilmed blevet til deltagelse i klubbens tredje pokalfinale, der dog blev tabt 0-2 mod Vejle, men det sendte Fremad Amager på klubbens eneste europæiske eventyr i Europa Cuppen, hvor det efter to uafgjort kampe mod albanske Besa blev til en hurtig exit, men Fremad Amager er stadig ubesejret i europæisk sammenhæng. Klubben havde store spillere som Søren Lerby og Frank Arnesen tilknyttet i 1980’erne.

I juli 2018 blev Fremad Amager købt af et investorkonsortium med en ambition om oprykning til Superligaen. Hovedaktionæren fortalte ved købet, at der ville blive investeret et tocifret millionbeløb i klubben over de første par år, og at planerne for klubben involverede en udbygning af Sundby Idrætspark med støtte fra Københavns Kommune.

Klubben spiller sine hjemmekampe på netop Sundby Idrætspark, som har kapacitet til 7.200 tilskuere hvoraf 2.000 er siddepladser.

Op til forårssæsonen 2023 af NordicBet Ligaen, har Fremad Amager blandt andet foretaget følgende ændringer i truppen:

Ind:

Christian Köhler

Emil Staugaard

Yannich Agnero

Ud:

Magnus Ravn

Mark Gundelach

Michael Lumb