I går kom vi godt fra start i Oddset Pokalen mod Bredballe IF, hvor vi kunne tage hjem med en 8-0 sejr i bagagen. Vi har efter kampen snakket med cheftræneren:

I vinder 8-0 mod Bredballe i går. Hvad er det der lykkes, der gør at i vinder kampen så stort?

”For det første fordi spillerne var indstillet på at komme ud og give dem gas fra start af. Vi er også heldige at komme hurtigt foran. 2-0 målet lod vente lidt på sig, men da det kommer, bliver der også slået hul på bylden og kampen er jo egentlig afgjort ved pausen. Så det var en rar ting. I pokalturneringen ved man godt at man kommer som favorit når man er det lidt større hold, så for os gælder det om ikke at skabe en overraskelse. Og man ved godt at de hold man møder spiller lidt frit. Pokalturneringen kan noget andet, og det er også rart at komme lidt ud i landet. De havde gjort noget ud af det i Bredballe. De havde et fint setup og vores opgave var at fokusere på kampen – og det gjorde spillerne virkelig flot.”

Næste gang skal I til Dalum i en lidt lignende kamp. Er der en tro på at I kan nå langt i pokalen i år?

”Vi vil gerne en runde videre i hvert fald. Nu kender vi vores modstandere fra Dalum lidt. Det er en nedrykker fra 3. division, som trods alt er 2 rækker over modstanderen fra Bredballe. Nu ved jeg godt, at de kun er en række over lige nu, men alligevel er det en klub der er vant til at spille divisionsfodbold. Om holdet kender til det, ved jeg ikke endnu. Der er sikkert sket meget i Dalum, men det skal jeg først til at forholde mig til nu. Vi kommer til at forberede os rigtig godt og se om vi kan komme en runde videre. Vi er i en situation hvor vores trup er konkurrencedygtig internt. Vi har få skader, så vi er et sted hvor vi kan bruge alle kampe vi kommer til at spille, og der falder Dalum kampen godt. Vi er glade over at være en runde videre og vi glæder os til næste opgave”