Sæsonen starter desværre ikke som vi havde håbet på. Hvad gik galt i dag?

’’Vi fik spillet den første kamp og vi har noget at tage med os. Jeg synes Hobro vinder fortjent, men der er også momenter i kampen, der kunne være endt anderledes. Vi var ikke skarpe nok, og når det er første kamp og vi skal have mange svar i løbet ad kampen, spiller vi vores kort ud, ved ikke at komme foran hvor de så gør det. Hobro spiller klogt og godt, og vi er ikke dygtige nok i den fase af spillet. Vi har haft en lang periode med medgang, men nu skal vi kæmpe noget mere for det. Hobro gav os mange problemer, og vi fik mærket at det arbejde vi har lavet ikke har været godt nok. ’’ 

Er der nogle positive ting i kan tage med fra kampen i dag?

’’Ikke de store overskrifter, men det at vi nu har været en hel turneringskamp igennem. Vi skal lære hvordan vi som hold reagerer i med og modgang. Vi har fået 90 minutter i benene og får det med, at vi ved hvor vi kan skrue op og ned. Vi skal også ud og træne på at være mere skarpe. Vi var rigtig skarpe i slutspillet, og det var vi ikke i kampen i dag, men det var Hobro. Vi skal kræve noget mere af os selv og skal være bedre teknisk og duel-mæssigt. Der er noget vi kan tage med os – Ikke lære af, men noget der kan pushe os. Vi skal stå i Haderslev om 5 dage og der skal præstationen være bedre.

Vi sluttede godt af i sidste sæson. Er der stadig en positiv stemning omkring holdet og sæsonen, på trods af kampen i dag?

’’Det håber jeg. Vi ved selv hvor lang tid det kan tage at vende en dårlig stime. Jeg håber spiller kommer positiv ind i morgen og kan erkende at tingene ikke var gode nok. Fodbold er en sport, hvor det går meget op og ned og vi skal have med i bagagen at en nedgang skal gøres kortere end den var i sidste sæson. Vi har 2 svære udekampe mod SønderjyskE og AaB, men jeg kigger lidt længere frem og tager flere kampe med i hvad jeg vil kalde en sæsonstart. Det her var et dårligt skridt – Ikke til siden men bagud. Vi har noget vi alle skal blive bedre til, og det skal vi gøre sammen. Vi skal ikke ryste på hovedet over et enkelt nederlag.