I taber desværre sæsonens første kamp 0-2 i går. Hvordan er stemningen i omklædningsrummet? Er der stadig god tiltro på tingene?

’’Ja det rokker det ikke ved. Men det er da klart at man gerne vil have et godt resultat ud af den første kamp i sæsonen. Det fik vi ikke, og det er jo sådan det er. Der er heldigvis en ny kamp ret hurtigt efter, hvor vi skal vise at vi er et langt bedre hold end hvad vi viste i går. Vi skal være langt bedre på kuglen, og skal kunne stå bedre defensivt end hvad vi gjorde i går.’’ 

Hvilke ting går der galt i går, der gør at i ikke lykkes med det i skal?

’’En masse små ting synes jeg. Vi får ikke sat vores offensive spillere godt nok op, og så er der visse situationer hvor jeg synes at forsvaret og hele holdet ikke står godt. Så der er helt klart nogle ting, som jeg ved at vi kan, og vi er dygtige til men desværre bare ikke beviste i går. Men det får vi heldigvis en ny mulighed for snart.”

I går en svær sæsonstart i møde med udekampe mod SønderjyskE og AaB. Er der stadig en god stemning, om at der kan hentes point i disse kampe?

’’Nu starter vi i hvert fald på fredag, og vi ved at hvis vi spiller godt op til vores eget spil, så kan vi også drille alle hold. Men igen så vi også i går, at hvis vi ikke er der 100% i de små situationer, så bliver det svært. Men forhåbentlig er der nogle gode lærepenge at hente fra kampen i går, som vi kan tage med videre til næste kamp.”