I de seneste uger har der været meget på programmet for Mikkel Fischer, der både har fået masser af spilletid og en udtagelse til det danske U20 landshold. Vi har taget en snak med Mikkel om de seneste travle uger og kampen imod FC Helsingør:

I går spiller vi 0-0 mod FC Helsingør. Kan du sætte nogle ord på opgøret?

”Vi spiller godt synes jeg. Vi får spillet lidt ind i nogle mellemrum og lidt ud på siderne. Vi får skabt lidt i 1. halvleg, men ikke det helt store. Vi mangler lidt. I 2. halvleg dominerer vi, forsvarer godt og får presset på i stort set hele halvleget. Vi får desværre ikke puttet bolden ind.”

Oppe fra tribunen af, ligner det egentlig en kamp, hvor i især i 2. halvleg spiller rigtig godt, men bare mangler det sidste held. Føler i også at præstationen egentlig er godkendt, men at det sidste bare mangler?

”Ja det synes jeg. Jeg synes måske det er noget held og måske lidt mere kvalitet, der gør at vi får 3 point i går. 3 point havde også været fortjent.”

For dig personligt, er der også sket en del. Du har været en tur med U20 landsholdet. Hvad var det for en oplevelse? Og er der noget fra den, som du kan tage med til FC Fredericia?

”Ja helt sikkert. Vi mødte jo Frankrig og fik spillet 2 kampe der. Det er noget helt andet. Det er nogle på en rigtig høj hylde, som spiller i den bedste franske liga. Så at spille mod nogle af de bedste på min alder, er klart noget som jeg kan bruge til en masse.”