Efter 2 hårde måneder med mange opgør på programmet, befinder truppen sig nu midt i en 10 dags periode uden kamp. Vi har taget en snak med cheftræneren om status i truppen og forberedelserne til det igen går løs på søndag:

Efter onsdagens sejr i Dalum, står i nu midt i en lille pause grundet landskampene. Hvad er status i truppen lige nu?

”Vi står et godt sted. Både fordi vi har haft resultaterne med os – men også fordi at vi har været et godt sted i en lang periode. Vi har forsvaret os godt og har bygget på i vores angrebsspil. Vores skadessituation er også okay. Vi gør os umage med alt vi laver, og kigger også realistisk på tingene. Vi ser på hvor vi skal blive bedre og hvor vi skal bygge yderligere på. Spillerne træner godt. De både støtter og presser hinanden til at vi kan opnå de mål vi ønsker. Vi har i pausen fået mulighed for at puste ud og tager nu fat på den næste periode. Vi har inden næste landskampspause 4 turneringskampe og en pokalkamp, så jeg er spændt på hvordan vi klarer os i de opgør. Vi forbereder os grundigt og har respekt for de modstandere vi skal møde. I fodbold går det meget op og ned, men forbedrer vi os godt nok, så ved jeg at vi har nogle kvaliteter der kan byde ind. Jeg er spændt på at se hvilke spillere der kommer til at byde endnu mere ind og komme i et flow i den kommende måned.”

Sidst på ugen går det løs igen når FC Helsingør gæster Monjasa Park. Er forberedelserne til det opgør startet endnu, eller er det andre ting, der var i tale til dagens træning?

”I dagens træning var fokus at komme tilbage efter nogle fridage. Der skal vi passe på med at fokusere på for mange taktiske ting. Vi nævner dog modstanderen en gang imellem når vi træner. Nogle gange kan der være nogle små nuancer i vores spil, som vi skal have lidt mere frem. Andre gange er der situationer hvor vi skal passe lidt mere på. Vi forbereder os lidt som vi har gjort til de andre kampe og har også okay tid til det i denne periode. Dog kommer der snart et lidt tættere kampprogram, med kortere tid mellem kampene. Den største del af vores træninger er vores egen spillestil, og det er også den der har været mest fremme i dag.”