I går kunne vi fejre en sejr på 3-2 i første opgør af to kvartfinaler imod Superliga-mandskabet fra Lyngby Boldklub. Vi har taget en snak med cheftræneren om resultatet og søndagens returkamp:

I vinder i går med 3-2 mod Lyngby. Kan du sætte nogle ord på kampen og præstationen i leverer?

”Ja. Det er jo første kamp af 2. Det er jo lidt specielt og noget som vi ikke er så vant til. Det handlede om at gøre alt vi kunne i går og skabe et resultat, som kunne tages med til udekampen. For at kampen skulle være i live og åben skulle vi helst have en sejr med, da vi godt ved at Lyngby har en rigtig god hjemmebane. Vi gik all in på det i går. Det tænker jeg også at Lyngby gjorde i forhold til den måde de greb det an på. Jeg synes vi fik spillet noget okay fodbold op igennem banen som vi gerne vil. Vi prøvede at være lidt angrebsivrige og så var vi super effektive i den periode hvor vi får lavet vores mål. Jeg synes egentlig at vi er en del gange inde i deres felt, men det bliver dog ikke til det helt store, men de gange det gjorde det fik vi også scoret. Effektiviteten i de to felter er det der skal til. Og det tænker jeg også det bliver i returkampen i Lyngby, hvis det skal kunne lade sig gøre. Efter at få rystet scoringerne af sig synes jeg egentlig også at Lyngby viser, at de er et sammentømret hold. Jeg synes at vi kan se at det er to hold, der har godt styr på hvad de vil og kan. Begge hold har både noget selvtillid og selvkontrol efter at have haft et rigtig godt 2023. Og det synes jeg kom til udtryk i resten af kampen for Lyngby hvor de fik trykket noget mere på. Vi får lidt sværre ved at løse vores del af spillet. Dog render vi med sejren og dermed et udgangspunkt i at Lyngby skal ud og jage kampen. Nu har de et helt opgør på hjemmebane til det.”

Allerede på søndag venter returkampen i Lyngby. Hvilke forventninger har du til det opgør?

”Vi glæder os selvfølgelig til at komme derover. Især når det er os der fører lige nu. Vi ved godt at det bliver svært. Jeg har hørt en statistik om at de blot har tabt 3 hjemmekampe ud af 16 eller 17 i 2023. Så det er helt sikkert et svært sted. Derfor er jeg selvfølgelig også glad for at en uafgjort kan være nok. Men som jeg nok har sagt mange gange i pausen til spillerne hvis vi har været foran, så skal man turde at angribe, hvis man skal forsvare en føring. Og det bliver derfor også vigtigt at vi får perioder af kampen, hvor vi kommer op og giver Lyngbys defensiv noget at tænke over. Vi skal ikke kun forsvare, for så tror jeg at Lyngby bliver for stærke for os. En spændende og god kamp fordi den er åben. Den sidste kamp på året. Det har været et vellykket år for os, og vi vil selvfølgelig gerne fortsætte med at lave en overraskelse i pokalen og se om vi kan komme en runde videre.”