I morgen løber vi på banen til den første af to kvartfinaler i Oddset Pokalen imod Lyngby Boldklub. Vi har frem mod det første opgør på Monjasa Park taget en snak med cheftræneren:

Efter at have rundet 1. division af i fredags venter nu to kvartfinaler mod Lyngby. Hvilke tanker har du dig om kampene?

”Vi gør os mange tanker omkring kampene. Vi kan ligesom Lyngby gå ind til kampen kun med fokus på den, da vores ligasæsoner nu er på pause. Vi har det på hvad sådan to kampe gør mentalt og hvordan vi bør gribe tingene an. Vi glæder os til kampene og glæder os over at vi stadig er med i turneringen. Det er fedt at kunne måle sig med et Superligahold. Både som hold men også individuelt for spillerne. Vi lægger os ikke ned, men kommer til at give den gas og vi tror på at vi i første kamp på hjemmebane kan skabe noget, der gør returkampen spændende. Vi har stor respekt for Lyngby for det de har præsteret i 2023. Det har både været et fantastisk år for Lyngby og Fredericia. Så det er egentlig to hold, der slutter kalenderåret af på bedste vis ved at spille om en semifinale plads i pokalen. Det bliver godt og spændende med noget modstand der måske passer meget godt til en, da begge hold både kan noget forskelligt og noget ens – og så må vi se hvem der er bedst.”

I fredagens kamp får vi igen FC Fredericia at se fra en god side på trods af det manglende mål. Har den kamp givet jer lidt mere tro på tingene og blod på tanden frem mod kampen i morgen?

”Ja. I 1. division var det rigtig vigtigt for os at slutte af med en præstation der var virkelig flot. Vi ærgrer os rigtig meget over resultatet, for vi skal vinde kampen. Det vi kan levere er en indsats, og kan vi gøre det mod Lyngby, så giver det et rygstød til at der er noget som vi kan bygge videre på. Der er dog ingen tvivl om at vi skal være skarpe i felterne, for det var det der manglede mod Vendsyssel. Vi skal have bygget på og være skarpe i begge felter. Der er selvfølgelig nogle individualister som vi skal passe på, men mest af alt skal vi passe på Lyngby som hold. Vi skal sørge for at være så kyniske som muligt i de muligheder som opstår.”