I lørdags kunne vi på dramatisk vis tage et point med hjem fra Helsingør. Der venter dog ikke mange hviledage før det igen går løs, når OB kommer forbi på onsdag. Vi har taget en snak med cheftræneren om begge opgør:

I lørdags går i fra banen med et enkelt point med hjem på trods af at være bagud med 0-3 ved pausen. Hvad blev det for en kamp?

”Ros til vores modstandere som havde fået sat en god uge sammen, sådan så der var en plan omkring tingene. Jeg synes faktisk at vi starter kampen okay godt. Vi kommer op igennem banen og får sat os på det. Vi får det dog ikke sat rigtig sammen i deres felt og bliver derfor ikke så farlige. Og så lige pludselig i de sidste 20 minutter af 1. halvleg går der 3 mål ind. Og så tænker man ”hold da op”. Det bliver en svær pause for os. De scorer også i overtiden af 1. halvleg. Om man går til pause med 0-2 eller 0-3 er en stor forskel. Og så må jeg jo også rose spillerne for at tage det i det rigtige tempo og få lukket af på vej mod en ydmygelse. Og så ender det jo så lykkeligt i den anden ende, hvor vi stille og roligt får presset mere og mere på. Vi har faktisk 3-4 chancer udover målene som er pænt store. Jeg kan godt sætte mig lidt ind i en modstander, når man får et mål imod sig i overtiden. Og samtidig er det jo så den glæde vi har. Jeg synes virkelig at vi vandt et point, for vi var virkelig i kulkælderen. Så det var virkelig et godt boost og noget som vi godt kunne bruge til noget.”

I får ikke mange hviledage, da OB allerede på onsdag kommer på besøg i Oddset Pokalen. Hvilke forventninger har du til det opgør?

”Det har først og fremmest handlet om at få restitueret og få lukket kampen fra i lørdags ned. Også lige for at få 1. division lukket ned lidt – for nu gælder det jo en pokalkamp som har sit eget liv. Vi glæder os meget til at få besøg af et superligahold på vores eget stadion. Vi skal se om vi kan få budt dem op til dans og få udfordret dem. Og samtidig skal vi skabe det der skal til. For pokalen gælder jo om at gå en runde videre og det vil vi gå efter. Men det er klart at det lige handler om at få lukket ned. Alt det vi gerne vil forbedre og det flow vi er i bliver også påvirket. For det bliver noget andet her. Så vi glæder os meget. Når man begynder at gå nogle runder videre i pokalen, og man så får de her kampe, så er det klart at vi spiller for at vinde. Vi vil gerne lave overraskelsen og slå OB. Vi ved at det bliver svært og at vi skal passe på i vores defensiv. Deres kanter er gode. De har både et rutineret men også et lidt nyt hold med spillere der skal finde sammen. Jeg synes faktisk at de har en god energi lige nu på trods af at mange er lidt efter dem ude i fodbolddanmark. Vi skal være på tæerne og glæder os til at blive udfordret. Samtidig glæder jeg mig til at se om vi kan udfordre lidt den anden vej. 2. halvleg af Helsingør glæder mig. For der synes jeg faktisk at vi ser noget af det som vi har manglet lidt i en periode. Nemlig at byde godt offensivt ind og at komme meget ind i modstandernes felt. Det ved vi bliver sværere i denne her kamp, men nu kan vi i hvert fald komme fra et godt udgangspunkt og så må vi se om vi ikke kan lave en kamp, der kan blive spændende hele vejen igennem.”