Dagens kamp sluttede med samme score som den startede – nemlig 0-0. Vi tog efter kampen en snak med cheftræneren:

En hektisk kamp ender med en pointdeler. Kan du sætte nogle ord på kampen og præstationen?

”Når man ikke kan score og vinde, så er 0-0 det bedste man kan tage med sig. Jeg er glad for at vi kan holde til 0 igen. En god defensiv kamp. Også på bolden. Vi dominerer meget på bolden og får trykket dem meget langt tilbage. Vi laver selvfølgelig også nogle fejl. Vi får skabt mange chancer i dag men ærger os over at vi ikke havde kvaliteten til at score. Jeg synes at deres målmand spiller en god kamp og tager mange bolde. Vi klappede lige så meget af hans redning som af vores angreb. Men vi hæfter os også ved at vi har nogle chancer hvor vi godt kan gøre det bedre selv. Jeg synes at vi så et Fredericia hold der glædede sig til at spille fodbold på trods af et svært underlag. Vi kæmpede godt og var gode i vores duelspil. Samtidig var vi også gode til at opsøge ting. Jeg er glad og lidt stolt af spillernes ageren i denne uge. Det har været en virkelig god uge for dem og det tog de med ind til kampen i dag, så det var flot af dem.”

Det er ingen hemmelighed at det ikke var jeres aften i torsdags hvor næsten alt gik galt. I dag synes jeg at vi ser det gamle Fredericia hold igen. Hvor vigtigt var det for jer at vise ikke mindst jer selv at torsdagens præstation var en enkeltstående begivenhed?

”Lige præcis. Vores uge startede søndag morgen og allerede der begyndte vi at kigge frem til denne kamp. Vi øvede os på den indsats som vi skulle have ind. Det har vi gjort hele ugen. Derfor var jeg også spændt på om spillerne kunne gøre det når det blev kampdag. Og det kunne de. Vi har spillet 22 gældende kampe i efteråret og har tabt 4. Så jeg håbede ikke at sidste uges nederlag ville ramme os for meget og i dag viste spillerne at det gjorde det ikke. Vi var tilbage og fik point i dag. Vi har ikke dygtige nok til 3 og må derfor tage det ene. Jeg synes at vores modstandere byder godt ind, og det var en god 0-0 kamp set fra min plads på stadion. Og det gør lidt at vi kan lukke 1. division ned og når vi gør det i morgen, så kan vi kigge frem til en sjov uge og byde Lyngby op til dans. Det er over to opgør som både er ude og hjemme, men de skal have kamp til stregen.”