Fredag aften blev en dramatisk en af slagsen, da vi efter et spændende opgør kunne besejre Kolding IF med 2-1. Vi fangede kort efter kampen cheftræneren til et interview:

I vinder 2-1 ude mod Kolding. Kan du sætte nogle ord på kampen og den præstation spillerne leverer

“En flot kamp fra to gode hold, der giver hinanden kamp til stregen. Set over 90 minutter synes jeg, at vi gør det rigtig godt. Ikke at vi ikke giver noget væk. I overtiden i de sidste 8-9 minutter er vi faktisk pivheldige. Mehder er dygtig, da han kommer ind i målet og står rigtigt 2-3 gange. Det er nemlig ikke helt tilfældigt, at man står lige der hvor bolden lander. Kolding har også nogle chancer, som de vil ærgre sig over at de ikke scorer på. Vi har spillet os til at føre – og jeg synes at vi gør det godt. Vi får spillet en god kamp på den måde, som vi gerne vil gøre det på. Der er mange spillere, der leverer en god kamp. Der er mange udefra, altså dem der ikke starter inde, der kommer ind og gør det godt. Jeg har også givet dem ros inde i omklædningsrummet. Det er der vi er lige nu. Folk står sammen, og det bliver nogle gange nemt i medgang. Så det synes jeg vi skal huske at have med os, når tingene kniber lidt. Jeg synes dog stadig vi har ting, som vi skal blive bedre til. Og det er jo bare dejligt, for så er der noget at arbejde med.”

Du fejrer også din fødselsdag i dag. Er det svært at finde en bedre måde den kunne fejres på?

“Det havde jeg faktisk glemt. Men fansene gjorde mig også opmærksomme på det efter kampen, så det var en god støtte. Gaven fra min kone var selvfølgelig bedre, det siger sig selv. Men alle fodboldkampe er jo som de er, og jeg har ikke tænkt et sekund over det siden vi ankom til stadion. Derfra drejede det sig om at spille fodbold og at hjælpe holdet alt det jeg kan. Så det er jo egentlig den fokus der er.”