Søndag eftermiddag måtte vi gå fra banen med en uforløst følelse, efter at have spillet 0-0 mod FC Helsingør. Vi fangede kort efter kampen cheftræneren til en snak:

Det bliver til 0-0 mod FC Helsingør. Kan du sætte nogle ord på opgøret?

”Dejligt at være på hjemmebane med mange tilskuere, der bakker vores hold godt op. Efter en forholdsvis lige første halvleg, hvor vi mangler lidt, får vi fyldt godt på fra 2. halvlegs start. I 2. halvleg synes jeg at det er os der dominerer, dog uden at vi får lavet de helt store chancer. Vi manglede lidt både det held og den kvalitet, der skulle til. Er der måske et straffe som vi skal have? Eller er det mere os, der ikke er dygtige nok i spillet omkring feltet? Helsingør kæmpede godt og forhindrede os også i at skabe mere end vi gjorde. Sådan er det jo nogle gange. Men så må vi rose baglinjen, der igen spiller til 0. Vi føler at vi mistede muligheden for at tage alle 3 point, men når man ikke gør det, så må man huske at vi har en defensiv, der har været god i mange kampe. Når vi møder ind i morgen, så er det det, som vi skal bygge videre på. For lige nu er vi ærgerlige over ikke at have taget det hele, men vi må også erkende, at det var os selv, der ikke var dygtige nok til at tage det.”

I dag ligner et kampbillede, som vi har set meget i denne sæson, hvor i for alvor tager fat i kampen i 2. halvleg. Denne gang dog uden scoringer. Sidder du med en følelse af, at præstationen egentlig er godkendt, men at det sidste held mangler?

”Held er jo en del af spillet. Men det er dygtighed også. I dag synes jeg, at vi mangler noget dygtighed – både i 1. og 2. halvleg. Vi er mange gange nede i deres felt, men får ikke lige timingen i stikningen og driblingen. Når indlæggene kom, var vi ikke de helt rigtige steder i feltet. Der synes jeg, at der manglede lidt kvalitet. Det vi snakkede om i pausen, lykkedes egentlig godt. Det var at lukke ned defensivt og samtidig putte flere folk på offensivt. I 2. halvleg ledte jeg efter hvordan jeg kunne hjælpe holdet, men i sidste ende manglede vi lige den magiske ting, der skulle ske og så må vi nøjes med 0-0.”