Med sin blot anden berøring i kampen, kunne Nicolaj Ritter brage bolden i kassen til stillingen 1-0 i fredagens opgør mod Vendsyssel FF. Vi har taget en snak med Nicolaj om målet, kampen og denne uges pokalmodstander fra Dalum IF:

Fredag aften vandt i 2-0 i Vendsyssel. Kan du sætte nogle ord på opgøret?

”Det var en list låst kamp, hvor de var gode til at presse højt og vi ikke får udnytte det bagrum der er. Så laver vi et par justeringer. 2. halvleg ser bedre ud. Vi kommer bedre med og får skabt nogle chancer.”

Ordet ”supersub” kan vidst godt sættes på dig efter dit indhop. Du scorer med en af dine første boldberøringer. Hvordan var dit indhop?

”Jeg sidder med en blandet følelse, da jeg ender med at gå ud med en lille skade. Men super dejligt at komme ind, og jeg tror faktisk det er anden berøring, som jeg scorer med. Men en omstilling hvor jeg løber med helt nedefra og så ser Adam mig i bagrummet, jeg tager bolden med og sparker den i det lange hjørne. Så det er altid virkelig dejligt at få scoret. Det lignede lidt en kamp uden mål, så det er rart at kunne hjælpe holdet på vej mod de 3 point.”

Næste gang er det så Dalum i pokalen. Efter kampen venter der en landskampspause, hvor i ikke skal spille i små 2 uger. Er det et tiltrængt hvil i får jer, eller falder pausen på et ærgerligt tidspunkt, når man tænker på den gode form i er i lige nu?

”Selvfølgelig er det ærgerligt. Det er et hårdt program vi har været igennem, men når det kører så godt som det har gjort, så vil man bare gerne fortsætte og have flere kampe. Så nu skal vi fokusere på den i Dalum. Vi skal videre til næste runde og så må vi jo tage det som det kommer i landskampspausen. Vi kan få styr på de små skader vi har i truppen, så vi kan stå skarpt når det gælder igen.”