Tirsdagen sluttede på den perfekte måde, da vi efter 90 intense minutter, kunne fejre de 3 point. Kort inde i kampen bragte Jesper Juelsgård os foran på et frisparksdrøn. Vi fangede ham kort efter kampen:

I vinder med 2-0 mod AC Horsens. Tæller vi pokalkampen med, er det jeres 4. sejr i træk. Hvad er det, der fungerer så godt i øjeblikket?

”Vi scorer flere mål end modstanderen, det hjælper selvfølgelig på det. Jeg synes vi er modige på bolden. Og vigtigst af alt så arbejder vi jern hårdt. Når man gør det først, så kommer det flotte spil også bagefter. Jeg synes at vi i store perioder af kampen får bevist rigtig meget.”

Du spiller selv en rigtig god kamp og scorer også kampens første mål. Kan du tale os igennem målet?

”Jeg ser at der er plads på ydersiden af muren. Så håber jeg på, at jeg skyder hårdt nok til at den kan gå ind. Og det gør den så heldigvis. Så det var dejligt.”

I går med sejren 6 point fra AC Horsens og har nu 12 point på de første 6 kampe. Er der en tro på, at i skal være en stor del af oprykningskampen i år?

”Jeg synes altid, der har været en tro på det. Men frem for alt, så handler det om at vi arbejder hårdt, og får spillet noget af det spil, som vi i dag viser at vi kan. Vi tager det en kamp ad gangen. Der er en kamp på søndag, hvor vi stræber efter at få et ligeså højt niveau. Så må vi bygge på derfra og se hvad der sker. Men først og fremmest, er det en kamp ad gangen.”