Lundrim Hetemi kom til sidst i sommerens transfervindue til klubben på en lejeaftale fra Vejle Boldklub. Vi har frem mod kampen imod Kolding IF taget en snak med Lundrim om de første uger i klubben:

Først og fremmest velkommen tilbage til FC Fredericia. Nu har du været her i 3 ugers tid. Du er både født og opvokset i byen. Hvordan kunne det være at valget faldt på et lejeophold tilbage hertil?

”Jeg synes at det var en god mulighed for mig. Både i form af at det var en lejeaftale fra Vejle, så det ligger godt. Måden at spille fodbold på i Fredericia passer mig også godt. Jeg synes også at niveauet på holdet er godt. Vi ligger omkring de sjove pladser, så det hele faldt rigtig godt til mig.”

Du er også hurtigt gået i startopstillingen og er kommet godt i gang. Hvordan har de første par uger været?

”Det har været nemt at falde til synes jeg. Gode holdkammerater både på og uden for banen. Jeg er glad for min start og føler at det kun bliver bedre, jo mere tid jeg får med mine holdkammerater på banen.”

I morgen gælder det endnu en kamp, når vi skal en tur til Kolding IF. Hvad forventer du af opgøret?

”Jeg tror at det bliver en spændende kamp. Vi har set at Kolding er startet godt. De kommer med en masse fysik og direkte spil. Men hvis vi spiller på vores måde, så tror jeg godt at vi kan slå dem. Og så tror jeg at det bliver en god kamp for tilskuerne også.”