Der er landsholdspause og i den forbindelse har vi haft en samtale med Michael Hansen om, hvordan landsholdspausen bør udnyttes.

Michael, nu er det landsholdspause. Hvad skal tiden gå med i denne pause?

”Ja, altså lidt ligesom nogle af de andre landsholdspauser, så prøver vi at finde ud af, hvad der passer bedst. Man planlægger lidt derfra, så kan man justere lidt. Nu kommer vi fantastisk ind i den med den sene reducering oppe i Horsens og dermed ind i en periode også, hvor vi er ubesejret i den landskampsår-termin, der lige ligger mellem de to landskampe. Derfra kommer vi også ind i den næste periode med et godt rygstød til den sidste periode: to hjemmekampe i første division og to pokalkampe venter os på den anden side af denne termin. Vi spiller allerede torsdag efterfølgende, så derfor springer vi hurtigt forbi det i starten og retter fokus mod den kommende uge, og får nogle træninger i benene. Vi har selvfølgelig trænet lidt fokuseret på spillet og en træningskamp, hvor vi kan få set og få gjort alle klar til den kommende periode. Det er vigtigt for os i de fire kampe, der er tilbage. En af de ting, vi har været dygtige til, er at kunne ændre noget for pengene, når vi har haft god konkurrence fra træningsbanen, og det vil vi gerne fortsætte med. Derfor har vi lagt en træningskamp, der kan skærpe det, så vi står så stærkt som muligt i den næste periode.”

Nu siger du, at I har en træningskamp her på fredag mod Nordsjælland. Er der nogle særlige overvejelser omkring dem?

”Vi vil gerne have vores spillere i spil, som måske ikke har spillet så mange minutter. Altså, relationerne i dem, der har spillet meget, skal lige finpudses, og de små detaljer kan trænes mod en modstander, som også gerne vil gøre noget godt. Hvad kan en træningskamp gøre bedre end bare at være irriterende og udfordrende, så vi kan gøre tingene bedre? Vi vil selvfølgelig gerne matches på så godt og individuelt niveau som muligt. Selvom vi godt ved, at Nordsjælland både har en del landsholdsspillere og et fuldt program i øjeblikket, synes vi stadigvæk, at det er en god mulighed for at matche vores spillere på et individuelt højt niveau. Vi ved, at vi står overfor en kvartfinale mod Lyngby, som også er stærkt og højt niveau. Så gælder det om at vores tropper bliver så brede som muligt, når vi når så langt, men også skarpe som muligt i de to første divisionskampe, der er tilbage, og selvfølgelig i kvartfinalen i pokalen. Det er faktisk en kamp, vi lægger god vægt på.”