Efter 4 ligakampe i streg uden nederlag, venter en svær opgave nu, når vi gæster Vendsyssel FF på Nord Energi Arena kl. 19:00 på fredag. Vi har frem mod opgøret taget en snak med en velspillende Gustav Marcussen:

I morgen gælder det Vendsyssel på udebane. Begge hold ser stærke ud for tiden. Hvad forventer du af kampen?

”Jeg forventer en fed kamp. Vi forventer nok at de kommer med en del fysik. Vi skal prøve at matche det, men samtidig gøre det vi er gode til. Vi skal være gode på kuglen og spille igennem deres kæder og ramme dem den vej.

Sidste gang får i et point med fra Køge. Nu venter endnu en svær udebanekamp. Vil i være tilfredse med 1 point, eller skal i jagte alle 3?

”Vi skal have alle 3 point. Det er helt sikkert.”

I er inde i en god stime med 4 sejre i de seneste 5 kampe, hvis vi tæller pokalkampen med. Du kommer også selv på måltavlen mod B.93. Hvad er det, der fungerer så godt for jer og dig i øjeblikket?

”Jeg synes virkelig vi har et godt hold og en god bredde. På trods af at vi er mange nye, har vi fundet noget godt spil sammen. Der har været et koncept længe, som vi følger godt. Vi supplerer hinanden godt og det skal vi bare fortsætte med.”

I er startet godt og ligger godt til i tabellen. Det er selvfølgelig stadig tidligt på sæsonen, men er der ambitioner om at i skal gå hele vejen i år?

”Selvfølgelig er det da det, som vi går efter. Vi er tilfredse med hvordan det går lige nu, men vi skal bygge mere på og blive bedre, hvis vi skal kunne gå hele vejen.”