Det har været en travl sommer på Monjasa Park, hvor flere spillere er kommet til. Blandt disse, er Gustav Marcussen, der er hentet ind på en fri transfer efter 2 sæsoner i Fremad Amager. Vi har talt med Gustav om skiftet, og hans ambitioner til den kommende sæson.

Gustav har efter flere snakke med cheftræner Michael Hansen valgt netop FC Fredercia som sin nye klub. Og det er der flere grunde til.

”Efter en hård tid i Fremad Amager, havde jeg lyst og mulighed for at komme på et hold, hvor jeg virkelig kunne se mig selv i spillestilen. Og af alle hold i 1. Division, var Fredericia det bedste match for mig. Jeg havde nogle rigtig gode snakke med træneren.” 

På trods af, kun at have været i klubben i en måneds tid, beskriver han både holdkammeraterne og det lokale område med pæne ord.

”Jeg er helt bestemt faldet godt til blandt drengene. Det var faktisk nemt fra første dag af, og jeg har faktisk også fået set mig omkring i byen. Vi har været i biografen og nede ved street food stedet, der ligger i byen. Vi har også været ved stranden, da det var godt vejr, selvom det er ved at være lidt siden vi har haft det. Så jeg har fået set en del og gået en masse rundt i gaderne.”

Forventninger og ambitioner til sæsonen

Klubben sluttede sidste sæson imponerende af med en 1. plads i slutspillet, og det kan mærkes på selvtilliden i truppen. Gustav tror også selv på, at niveauet bliver højt i den kommende sæson.

”Selvfølgelig skal vi tro på, at vi kan gå hele vejen. Men jeg tror, det der er fokus på lige nu, er gode præstationer og at vi lige skal finde ind i det som hold. Og så tror jeg vi kommer til at vinde mange kampe. For vi har et godt hold.”

På trods af et par svære første uger i klubben, grundet en mindre skade, er Gustavs egne ambitioner til sit første år i Fredericia stadig ikke til at tage fejl af.

”Nu har jeg haft en irriterende start med en dårlig lyske, der har medført at jeg ikke har kunne være så meget med her i starten. Men når der kommer helt styr på det, er mine egne ambitioner at shine og tage det næste skridt i min karriere og vise mig frem.”