Gårsdagens sejr mod Lyngby Boldklub blev en helt særlig oplevelse for Gustav Marcussen, der kom på tavlen mod sin tidligere klub. Efter kampen fangede vi Gustav til en snak:

Det bliver til en sejr på 3-2 i den første af to kvartfinaler. Hvad blev det for en kamp i dag?

”Det var en fed kamp. Vi står tilbage med lidt blandede følelser, men især i 1. halvleg synes jeg at vi viser hvor dygtige vi er. Banen var heldigvis god at spille på og det synes jeg vi gjorde godt. Vi er skarpe og presser dem godt. Generelt synes jeg vi spiller en rigtig god kamp. Selvfølgelig er det lidt ærgerligt at vi lukker to mål ind, men vi har et godt udgangspunkt.”

Du spiller i dag mod din tidligere arbejdsgiver fra Lyngby og kommer også på tavlen. Hvad var det for en oplevelse?

”Det var fedt. Det var jo en kamp ligesom alle andre men jeg har en stor kærlighed til Lyngby, da jeg har spillet der i mange år. Men for mig handlede det jo bare om at vinde og det lykkedes.”

Allerede søndag venter returopgøret. Hvordan ser i jer selv stillet til den kamp efter i dag?

”Det er et godt udgangspunkt, da vi er foran med 1. Det her var 1. halvleg, så nu skal vi ud og gøre det færdigt. Jeg tror at det bliver en meget lignende kamp, hvor vi skal være dygtige på kuglen for at holde dem fra fadet – så det er bare det vi skal ud og gøre.”