Torsdag d. 23 november kl. 19.00 tager vi i mod B93 på Monjasa Park.

Kampen er udvalgt som rundens TV-Kamp på TV3 Sport, og derfor gør vi ekstra ud af kampen i samarbejde med ADP og Carlsberg, så vi sammen kan skabe en fest på TV.

ADP vil til kampen være kampsponsor, og i den forbindelse har de trukket alle deres sponsorbilletter til kampen, som de giver væk i samarbejde med fem lokale detailbutikker. Det betyder at nedenstående butikker hver især har 100 billetter til gratis afhentning efter først til mølle. Max 4 stk. pr. person.

Miami / Tøjeksperten, CCPIP.DK, Sport24, Marmaris Kebab & Pizza samt Vestbyens Herretøj.

Derudover har Carlsberg sørget for at der vil være lidt ekstra til børnene til kampen.

De første 100 børn vil få en gratis Carlsberg Fan-Paryk, Carlsberg Sport drikkedunk og Carlsberg Sport sodavand. 123fest.dk kigger også forbi med underholdning til børn, hvis vejret tillader det.

Hvis ikke I henter jeres gratis billetter hos en af ovenstående butikker, så kommer alle børn til og med 15 år gratis ind til kampen. HUSK dog at hente jeres gratis børnebillet under billetter og den pågældende kamp på vores hjemmeside.

Til sidst giver vi den også fuld gas i vores stemningsafsnit, hvor der som altid vil være gratis adgang.
Kommer du samtidig iført en rød trøje (FC Fredericia, DBU eller anden neutral trøje) senest kl. 18.30 i stemningsafsnittet, så er FC Fredericia vært ved en forfriskning (øl eller vand).

Og ikke nok med alt dette, så kører vi som altid også happy hour med nedsatte priser på drikkevarer på hele Monjasa Park indtil kampstart kl. 19.00.

Så kom til bold torsdag d. 23 november og vær med til at skabe en fest.