Efter et hårdt program med mange kampe, står vi lige nu midt i en kamppause på 14 dage. Vi har taget en snak med Frederik Christensen om pausen og fredagens opgør mod Sønderjyske:

Efrer fredagens kamp, står i nu i en landskampspause på 2 uger. Falder den på et godt tidspunkt, eller vil i måske bare ud og spille noget mere fodbold med det samme?

”Det er klart. Vi er inde i et sindssygt godt flow. Vi taber senest mod Sønderjyske, men spiller egentlig en rigtig god første halvleg, men bliver desværre trykket lidt ned i anden halvleg. Så det er ærgerligt at den kommer nu, da vi er godt spillende. Men så er der en masse ting vi kan arbejde på ude på træningsbanen.”

Hvilke ting kunne det være?

”Det er at blive ved med at bygge på den offensive del som vi har været sinddsygt gode til. Og så blive en lille smule skarpere på den sidste tredjedel. Det er det som vi skal fortsætte med at arbejde videre med.”

I den sidste del af efterårssæsonen står i med mange hjemmekampe. Hvor vigtigt er det at skabe en stærk hjemmebane, hvor folk frygter at spille?

”Det er klart. Det er noget vi har været ude at sige, at vi skal have en sindssyg stærk hjemmebane. Så det er jo bare fedt med en masse kampe nu her – og så håber vi at vi kan få en masse point på hjemmebanen.”