Med en fortid i store klubber som Ajax, AGF og Brøndby, kom 20-årige Eskild Dall til klubben med et imponerende CV. Vi har taget en snak med Eskild om hans første tid i klubben og springet fra U19 til seniorfodbold.

Efter en sæson på Brøndbys U19 hold, skiftede Eskild Dall denne sommer til FC Fredercia i jagten på fast spilletid på en seniorhold. Og valget var bestemt ikke svært.

”Jeg synes Fredercia havde hele pakken. Det var ikke et svært valg. Jeg skulle til at spille noget seniorbold, og så synes jeg bare at Fredericia tiltrak mig.”

På trods af kun at have været i klubben i kort tid, kan Eskild allerede mærke en tydelig forskel mellem U19 og seniorfodbold.

”Det er noget andet. Nu spiller man virkelig om 3 point. Det gjorde vi også på U19, men det gælder mere i seniorverden. Seriøsiteten er noget andet her.”

I blot sin anden kamp for klubben kom Eskild Dall på tavlen, hvor hans vigtige scoring bragte os foran med 1-0 i Haderslev. Siden da, er det også blevet til endnu en scoring i pokalkampen mod Bredballe. Dog har Eskild stadig meget mere at byde på.

’’De første kampe har været fede. Det har været en god start og det er dejligt at komme i gang. Men jeg synes stadig, at jeg har endnu mere, som jeg kan bidrage med’’

Ambitioner for holdet og den første tid med de nye holdkammerater

Efter at have fået sæsonens første hjemmesejr i hus mod Hillerød, er der optimisme at spore. Eskild selv har også klare ambtioner for klubben.

”Vi går efter at gå hele vejen. Vi tager selvfølgelig en kamp ad gangen, men vi skal gå efter at komme så langt som overhovedet muligt.”

Det er ikke kun fodboldmæssigt, at Eskilds start har været god. De nye holdkammerater har nemlig også efterladt et godt førstehåndsindtryk.

”Jeg synes, at jeg er faldet godt til. Jeg snakker godt med alle stort set. Måske særligt de unge jævnaldrende på holdet. Men jeg synes alle sammen er gode fyre.”