Efter to sejre på stribe, skal vi nu jagte den tredje, når B.93 byder os op til dans på Østerbro Stadion. Vi har fanget Emilio Simonsen og talt med ham om kampen og hans gode spil i de seneste opgør:

Nu gælder det B.93. Hvad har du af forventninger til kampen?

”Jeg har en forventning om en fed kamp mellem 2 hold, der gerne vil spille noget god fodbold. Og så håber jeg vi kan tage en sejr med hjem. Det er planen.”

Begge hold kommer med sejre, mål og selvtillid i bagagen. Hvad skal i gøre for at kunne trække det længste strå?

”Vi skal være gode til at forsvare, og så skal vi score på vores chancer. Det er planen. De kommer med en god selvtillid. Når man vinder 7-1 så tror man på tingene. Så vi skal ud og ødelægge deres spil og score på vores chancer.”

Du spiller en rigtig god kamp mod Hillerød og får også scoret mod Bredballe i pokalen. Hvad er det der fungerer så godt for dig i øjeblikket?

”Jeg kan godt lide at ligge inde på 10’eren og finde noget plads og drible. Det er jeg glad for, som man også kan se. Jeg synes også jeg har nogle medspillere, der er gode til at kombinere. Så det hele kører bare.”

Cheftræneren kalder sejren i fredags for et tidligt vendepunkt for sæsonen. Er der noget selvtillid fra den kamp, der kan tages med videre til de næste?

”Ja selvfølgelig. En sejr kan man altid tage med. Og jeg følte at vi troede på det hele vejen under kampen. Selv da vi var bagud til sidst, havde jeg en følelse af at vi godt kunne vinde og det gjorde vi så også.”