Fredag aften kunne vi tage turen hjem fra Nordjylland med alle 3 point i bagagen. Sejren bringer os nu op på 16 point efter 8 runder og 4 clean sheets i træk i ligaen. Dog kan sejren ikke fejres længe, da der allerede onsdag venter et nyt opgør. Denne gang i Oddset Pokalen, hvor Dalum IF venter. Vi har taget en snak med cheftræneren om begge opgør:

Fredag aften vandt i 2-0 i Vendsyssel. Kan du sætte nogle ord på kampen?

”Kampen blev lige så svær som vi både havde regnet med og forberedt os på. Vi havde problemer med at spille os ud af deres aggressive pres. De vandt bolde højt oppe på banen og skabte derfor også nogle farlige situationer i vores felt. Vi gik til pause med 0-0 i en kamp der helt klart lå til vores modstandere. Dog stadig fortrøstningsfulde, da der netop stod 0-0. Jeg tænkte også at vi havde muligheder for at blive bedre. I starten af 2. halvleg skifter vi også ud, for at se om vi kan spille os ud af deres pres. Mål ændrer fodboldkampe og vores mål til 1-0 ændrede også opgøret her, da det lige pludselig blev vores kamp. Modstanderne stressede lidt mere. Vi manglede at lukke kampen tidligere, men det lykkes da vi scorer til 2-0 i overtiden. Alt i alt blev det en virkelig svær kamp mod et godt spillende hold, der også bruger deres fysik godt. Det blev en virkelig svær opgave, som jeg synes vores hold løste flot.”

Næste gang venter Dalum IF i Oddset Pokalen. Er kampen måske en mulighed for at belønne nogle af de spillere, der har gjort det godt men måske ikke har fået 90 minutter hver gang?

”Ja, bliver der også mulighed for i denne runde. Vi vil gerne stille så stærkt op som muligt, da vi vil vinde. Vi vil en runde videre, og det skal vi også mod Dalum. Vi skal rose den bredde vi har haft igennem de sidste 3-4 uger. Bredden har været med til at ændre kampe og sætte dem over til vores fordel. Rollerne bliver lidt byttet rundt i denne runde og kamp. Jeg glæder mig til kampen. Jeg glæder mig til at komme ud på de mindre stadions i omgivelser, som vi måske ikke er så vant til. Samtidig møder vi en traditionsrig divisionsklub, som også har været i divisionerne i mange år. Jeg har selv for mange år siden boet i Dalum, og når jeg gik ture kiggede jeg tit forbi stadion. Så jeg glæder mig til at komme tilbage. Men når alt det er sagt, så gælder det om at komme en runde videre.”