På fredag er der dømt topbrag, når Sønderjyske gæster Monjasa kamp til en duel om ligaens 2. plads. Vi har frem mod kampen taget en snak med Michael Hansen:

Fredag kommer Sønderjyske på besøg på Monjasa Park. Hvilke forventninger har du til opgøret?

”Vi glæder os til at være på hjemmebane igen. Vi fik en god oplevelse her i søndags. Vi er godt klar over at vi denne gang faktisk skal gøre det endnu bedre. Sønderjyske spiller god fodbold. De forsvarer sig godt og angriber godt. De er målfarlige og det kan man også se på statistikkerne. Vi skal ud og spille vores spil og dække de områder ind, hvor Sønderjyske kan gøre ondt på os. Men vi skal også finde de områder, hvor vi synes at vi kan gøre ondt på deres hold. Skarpheden i felterne er vigtig i alle kampe og det bliver den også her. Vi forudser lidt en lige kamp, hvor momentum kan svinge lidt. Sådan er de fleste kampe faktisk. Nu har vi lige mødt sidstepladsen, og alligevel var de rigtig gode. I denne kamp kommer vi også til at møde et godt hold. Vi vil vinde og det er det vi går efter. Vi er på hjemmebane og vil gerne være offensivt minded og have nogle skud på mål. Vi skal være forberedt på at lukke lidt i, i den anden ende hvis vi skal være frie i vores offensive spil. Vi skal passe på vores felt. Og der møder vi jo rækkens bedste hold i forhold til det. Både afslutningsmæssigt, men også den kvalitet som de har i det. De har flere forskellige målscorere – Det har vi nu også. Så modstanderen skal forholde sig til flere ting og det skal vi nu også. Vi glæder os til en god kamp og at være på hjemmebane igen. Vi håber på en god støtte som vi fik i søndags mod Næstved. Vi har spillet en del flere udekampe end hjemmekampe – nu får vi mange kampe her. Så vi skal være gode og trygge her, men det er vi kun hvis vi leverer gode præstationer. Jeg håber på en god kamp.”

Nu har i mødt kampens modstander en gang i Haderslev og også vundet 3-1 der. Er det en kamp i har snakket om og kan bruge til noget? Eller gør det røde kort i den kamp, at den bliver for anderledes i forhold til hvad der venter fredag?

”De gøre kort, og hvor både vi og de var henne i forhold til hvor vi er nu siger en del. Det er lidt over 2 måneder siden og det er lang tid. Så der er sket meget siden fra begge hold. Og for vores eget vedkommende er der en del, der startede den kamp, som ikke starter denne gang og dermed er der også en anden rytme. Men alligevel kan vi bruge det, da de bombarderede vores mål i den kamp på trods af deres undertal. Både med bolde men også med løb. Jeg håber og tror på at vi er gode til at forsvare os med og uden bold og bedre til at spille igennem kæderne, så de har noget at bekymre sig om i den anden ende. Det er i hvert fald det der er vores mål.”