Efter landskampspausen ruller bolden endelig igen på fredag, når turen går mod Hillerød. Vi har frem mod kampen taget en snak med cheftræneren:

På fredag venter en udekamp mod Hillerød. Hvilke forventninger har du til kampen?

”Efter sådan en lille mini-pause her, så glæder vi os til at komme i kamp igen. Det er det, som der står øverst. Vi glæder os til at komme ud og vise os frem. Vi sluttede jo inden landskampspausen af med ikke at få nogle point på egen bane, så nu glæder vi os til at komme ud og slås om point igen. Vi tager derover for at vinde med den respekt som vi har for vores modstander, Hillerød. De er gode til mange ting og har måske ikke helt fået det som de har spillet til i mellem felterne. Men nogle gange er fodbold også det, der bliver lavet i felterne. Der har vi været et godt sted meget længe og har en trup der konkurrerer godt med hinanden. Og jeg er sikker på at vi kan komme derover med brystet fremme og gribe kampen med den respekt som vi selvfølgelig har for vores modstandere.”

I kommer som du selv nævner tilbage fra en landskampspause. Hvad har i brugt denne pause på?

”Vi har brugt pausen på mange ting. Udover lige at få lidt luft, så har vi styrketrænet en del. Vi har prøvet at lave noget konkurrence ved at spille en god træningskamp. I det hele taget prøver vi bare på at gøre os klar til den sidste periode af efteråret.”