I går kunne vi sikre en imponerende sejr på 3-1 imod Superligaklubben OB. Vi fangede kort efter kampen cheftræneren til en snak om resultatet og spillernes præstation:

I får ikke bare matchet men måske endda overmatchet et Superliga-mandskab i form af OB i dag. Kan du prøve at sætte nogle ord på den præstation i leverer?

”En virkelig flot indsats. Alle mand byder flot til – Også dem der kommer ind udefra. Der er mange overvejelser i vores forberedelse og hvordan vi klæder spillerne på, men spillerne er jo dem der leverer det inde på banen. Og der synes jeg at vi fra første fløjt viser fremadrettet og målsøgende spil. Vi er måske lidt heldige med at OB ikke får reduceret i løbet af 1. halvleg. Jeg synes de har et par store chancer. Effektiviteten var også til vores side i dag, hvilket var noget af det jeg måske var bange for var lidt imod os. Der hvor jeg tænkte at vi skulle slå OB var på vores relationer og derfor valgte jeg også at stille et hold op som om det var en normal turneringskamp. Vi lavede ikke meget om på startopstillingen ligesom OB – Og dermed var relationerne vores styrke. Og det får vi også vist.”

Vi har tidligere snakket om at effektiviteten måske var noget af det der manglede lidt for jer. I Helsingør laver i 3 mål – og det gør i også i dag. Er det et punkt som i har fået på sporet nu?

”Hvis 1,5 kamp er det, så er det jo. Men det er noget af det som vi skal tage med til den næste periode, hvor vi har en virkelig vigtig 1. divisions kampagne. Vi har mange direkte dueller i kampen om top 6. Det er noget vi kan tage med os. Og så gælder det om at sætte nogle helstøbte præstationer sammen. Og i dag synes jeg at man på vores attitude kunne se at vi gerne ville udfordre OB. Og det er spillernes fortjeneste at de går ud og får den kvalitet med. Pokalturneringen er virkelig for sig selv. Enten er du i bowlen, ellers er du ikke. Og nu er vi med til det her dobbeltopgør i december, hvilket vi glæder os vildt over. Vi tog i runden inden til Aalborg i hvad der nok var den værste lodtrækning vi kunne få. Så vi vidste at vi skulle vinde den, hvis vi skulle kunne give vores hjemmepublikum sådan en kamp. Og det gjorde vi. Og nu kan vi byde folk velkommen en gang mere. Pokalturneringen ligger lidt isoleret. Når vi har jublet over sejren i dag, så pakker vi den lidt væk, og så begynder vi at kigge på den hverdag vi er i, som er den turnering vi skal præstere mest i. Det gør vi med glæde og en spillertrup der har fået noget selvtillid.”