I sommeren 2021 udpegende cheftræner Michael Hansen sin nye assistenttræner, Anders Clausen. Her to år senere kan Anders Clausen og FC Fredericia ikke beskrives som andet end et match. Spørger man Anders selv, er der kun gode ord at sige om tiden i klubben:

”Jeg er meget glad og tilfreds. Siden dag et, har jeg følt mig hjemme og velkommen. Vi havde en fantastisk sæson i den første sæson jeg var her. Det hjælper selvfølgelig også at komme ind i det hele på en god måde. Lige nu kunne jeg ikke se mig et andet sted. På trods af en lidt skidt 22/23 sæson er vi også kommet flot ud på den anden side. Nu er vi tilbage hvor vi vinder fodboldkampe og ligger med i toppen. Vi har en dagligdag der fungerer og en spillertrup der er fantastisk at have med at gøre. Mit samarbejde med Michael er også upåklageligt.”

Det er svært at kalde sæsonstarten andet end en succes. Det er der flere grunde til. Bl.a. de mange nye spillere, hvis høje niveau har overrasket selv trænerteamet:

”Vi har haft nogle gode resultater og har virkelig fået sat vores præg på denne sæson. Om det har været fortjente sejre eller ej hver gang, blander vi os ikke i – Men resultaterne og pointene lyver ikke. Vi ligger godt til og er tæt på holdene over os. De nye spillere er kommet bragende ind fra start af og har faktisk taget os lidt med storm. Mit indtryk er også at de nye er faldet godt til i truppen. Vi har også hørt udefra at Fredericia er et nemt omklædningsrum at falde til i. Mange af de nye spillere er kommet fra Sjælland af og har allerede kendt hinanden lidt derfra. De er altså kommet til klubben med en lille connection, hvilket gør at de har haft nemt ved at falde til. Med den trup vi har lige nu, er det svært at kigge ud på bænken og ikke finde en spiller, der fortjener at starte inde. Vi er et virkelig godt sted og er rigtig gode fra bænken af. Spillerene byder altid ind og konkurrerer godt på træningsbanen.”

Med den store resultatsmæssige succes og den velfungerende trup, er et tema som oprykning også blevet kædet sammen med FC Fredericia. Dog påpeger Anders selv, at det vigtigste lige nu er at fokusere på de enkelte kampe.

”Vi sørger for at tage en kamp ad gangen og så må vi se hvor det bringer os. Det kunne selvfølgelig være sjovt at spille med op oprykning lige til det sidste – Men først og fremmest skal vi opnå vores klare mål for sæsonen, som er en placering i top 6. Men jo længere sæsonen skrider frem, hvor vi stadig er med i toppen så sigter man selvfølgelig efter det helt sjove. Men lige nu skal vi først og fremmest i top 6. Er vi dygtige nok til at opnå det, så må vi se hvad slutspillet bringer.”