I anledning af næste hjemmekamp har vi stillet 10 hurtige spørgsmål til vores midtbanespiller, Mikkel Wohlgemuth.

“Wohlge”, som han bliver kaldt her i klubben, har i sin karriere været vidt omkring. Blandt andet med fortid på Sjælland hos FCK og HB Køge. Dernæst ventede et ophold i Nordjylland hos Vendsyssel og nu er han heldigvis hos os i FC Fredericia. Bliv lidt klogere på Mikkel herunder!

1. Kælenavn: Wohlge

2. Livret: Sushi

3. Største oplevelse i karrieren: Da jeg fik debut for F.C. København imod Randers som 17-årig.

4. Største lavpunkt i karrieren: Dengang jeg fik nyheden om min tredje korsbåndsskade

5. Sjoveste medspiller i din karriere: Lars Jacobsen. I bussen til Randers før min debut for FCK som17-årig, kom han op forbi 3 gange for at høre, om jeg skulle have noget toiletpapir og tørre mig med. Jeg var ved at skide i bukserne af nervøsitet allerede, så det gjorde bare det hele værre!

6. Sjoveste træner i din karriere: Morten Karlsen. Altid garant for en vild historie fra hans tid som fodboldspiller eller en dumsmart kommentar.

7. Favorithold: Barcelona. Jeg elsker deres spillestil. De spiller med berøringer, Tika Taka/genpres og så spiller de med overskud. Derudover har de altid haft fede spillere igennem tiden.

8. Favoritspiller: Xavi. Han spiller samme position som mig selv. Jeg har lært meget ved at se hans måde at spille på med bolden. Få berøringer, bevægelse og overblik. Han er mit idol.

9. Hvor mange mål laver du i slutspillet?: Jeg laver 1-2 mål + assister

10. Overlever vi nedrykningsspillet?: STORT FEDT “JA”