I morgen tager vi hul på sidste spillerunde i denne sæson, når vi gæster gæster Lyngby, hvor vi igen skal møde et kommende Superliga-mandskab. Forud for opgøret har vi fanget cheftræneren, for at høre hans tanker om opgøret.

“Vi skal over til Lyngbys fest, hvor vi skal prøve at få en god fodboldkamp ind imellem alt det der foregår udenom” siger Hansen.

Lyngby sikrede i mandags sin oprykning til Superligaen, og har dermed ikke det helt store at spille for i sæsonens sidste spillerunde.

“Det bliver en kamp hvor glæden omkring det hele forhåbentlig kan bære to hold til at spille en god og åben fodboldkamp” tilføjer cheftræneren.

Trods en modstander der sandsynligvis har brugt nogle dage på at fejre deres oprykning, forventer cheftræneren et Lyngby-mandskab, som gerne vil slutte godt af foran alle deres tilskuere.

“Jeg er sikker på, at med alle de tilskuere der kommer, så vil de gerne slutte godt af. Nerverne er ude af spillet, så det bliver nok lidt mere løssluppent. Men med det sagt, så håber jeg at Lyngby kommer med alt hvad de har” afslutter Michael Hansen.

Se hele interviewet i videoen herunder.

Videoen præsenteres i samarbejde med Nordic Food Service.

Michael Hansen præsenteres i samarbejde med Associated Danish Ports