NordicBet og Divisionsforeningen er blevet enige om at forlænge det gode samarbejde med NordicBet som navnesponsor af landets næstbedste fodboldrække. Dermed hedder rækken fortsat NordicBet Liga, når sæson 2022/23 sparkes i gang på fredag d. 22. juli.

Efter en meget spændingsfyldt 2021/22 sæson har NordicBet besluttet at forlænge samarbejdet med Divisionsforeningen. Vejle Boldklub og SønderjyskE fra 3F Superliga samt Næstved og Hillerød fra 2. Division er nyankomne i ligaen, og sammen med de otte øvrige klubber udgør de i den kommende sæson Danmarks næstbedste fodboldrække – NordicBet Liga, der indledes i weekenden.

NordicBet har været en stærk partner med dansk fodbold siden foråret 2017, så det er en dedikeret og stabil samarbejdspartner, der nu forlænges med til stor glæde for klubberne og Divisionsforeningen. Vi glæder os over, at NordicBet er klar på endnu en sæson i landets næstbedste fodboldrække,” lyder det fra direktør i Divisionsforeningen, Claus Thomsen.

NordicBet er et online bettingfirma, som er at finde i samtlige lande i Norden. Udover navnesponsoratet til ligaen, vil NordicBet stå for en række aktiviteter i løbet af sæsonen, der har til formål at bringe fansene endnu tættere på klubberne. Aktiviteterne vil blive annonceret i løbet af sæsonen og vil blandt andet bestå af eksklusive interviews, der vil være at finde på NordicBet’s hjemmeside, samt arrangementer på de forskellige stadions.

Hos NordicBet er der ligeledes stor tilfredshed med at fortsætte samarbejdet i næste sæson.

Vi er rigtig glade for at styrke samarbejdet med Divisionsforeningen år efter år og fortsætte vores støtte til alle klubberne. Med vores stærke engagement vil vi øge dækningen af ligaen med nye og spændende tiltag, til gavn for alle os fodboldglade danskere.” siger Ronni Hartvig, kommerciel direktør for Betsson Group, der står bag NordicBet.