I sommers lavede FC Fredericia en to-årig aftale med den 27 årige centrale midtbanespiller Mikkel Wohlgemuth. Mikkel har førhen spillet i Vendsyssel, men har også en fortid  hos FCK og HB Køge, hvor han har lært en del om at være fodboldspiller. NordicBet har taget en snak med Mikkel omkring FC Fredericia, og hvorfor han valgte at skifte til klubben.

”Jeg mærkede en stor interresse fra Fredericia, jeg har mærket det siden sidste sommer. Da jeg forlængede med Vendsyssel, var Fredericia meget efter mig og pressede virkelig på, samt jeg havde en god snak med Michael. Jeg valgte så at forlænge med Vendsyssel dengang, men har altid fulgt med. Jeg synes det er en fed spillestil at praktisere og det ville jeg gerne være en del af, så da jeg mærkede endnu mere interrese her i sommers, føltes det rigtigt og jeg havde mange gode snakke igen med Michael, Stig og Clausen.” Udtaler Wohlgemuth omkring sit skifte til FC Fredercia

Cheftræner Michael, sportsdirektør Stig og assistenttræner Anders Clausen har været en stor del af Mikkel Wohlgemuth´s skifte til FC Fredericia, samt spillestilen. Samtidig føler Mikkel at det er et spændene projekt, som han gerne vil være en del af.

”Jeg vil jo først og fremmest gerne sikre os top seks, det jo altid svært i den her række, men det har vi gjort de sidste to år. Fredericia har været med hvor det er sjovt, indtil nogle runder før slut, hvor det hele skulle afgøres  og det er også det jeg håber på at vi kan gøre i år. Så skal vi holde os så tæt på de to oprykningsplader som der er, og så skal vi være mere stabile i det oprykingsspil der forhåbenlig for os kommer.”

Wohlgemuth har høje forventninger til Fredericia forud for sæsonen og vil gerne kæmpe med der hvor det er sjovt.

”Jeg vil gerne tage noget ansvar. Jeg er jo en af de ældeste i truppen, selvom 27 år ikke lyder af meget, men på det her hold der gør det. Det er også det jeg er hentede ind for, også at kunne tage en lederrolle nu hvor vi har mistede Ege, som bar den del ret godt. Det er noget jeg ser frem til, en god udfordring for mig og kunne lede og styrer et mandskab, som er lidt yngre end hvad jeg er kommet fra” Siger Wohlegemuth omkring sin lederolle i klubben.

27 årige Wohlgemuth er kommet til en yngre klub og ved godt det er ham, som skal tage ansvar og være en leder i klubben.

”Det er en sindsyg sulten trup, det kan jeg mærke. Jeg kan virkelig mærke miljøet er rigtig godt, her kommer du ned til en trup som virkelig er sammentømret, selvom der er mistede et par stykker. Dem som er kommet ind og dem som har været her i forvejen, har været gode til at tage imod en. Det gør virkelig der er en sund konkurrence, jeg føler alle kommer godt ud af det med hinanden og presser hinanden til det yderste.” Udtaler Wohlgemuth omkring truppen.

Trods for der har været en del udskiftninger i truppen, føler Wohlgemuth der er et godt sammenhold og alle er ivrige efter at gøre det så godt som muligt.

Se hele interviewet her: