Fra Serie 2 til NordicBet Ligaen.

For Hillerød Fodbold startede det hele med ansættelsen af den tidligere dobbelte Danmarksmester Tommy Schram, som træner for holdet i 2011. Ret hurtigt fik han samlet et hold af unge og sultne spillere, der virkelig ville holdet, klubben og byen.

Med teknisk spil, og en stor vilje til sejr, førte han holdet op igennem rækkerne. Selvom holdet naturligvis har udviklet sig undervejs, er der stadig enkelte spillere som f.eks. Jonathan Witt, der har været med på hele rejsen.

I dag er det den firedobbelte Danmarksmester Christian Lønstrup der er manager, og den sportslige stab er vokset fra én træner og én holdleder til at rumme 11 personer. Rejsen fra serie 2 til NordicBet Ligaen har været en fantastisk historie om sammenhold og vindermentalitet for Hillerød Fodbold.

Fodbold er en fantastisk sport, der lever af drømme og ambitioner — men selv det mest optimistiske Hillerød hjerte havde næppe turde drømme om divisionsfodbold for 10 år siden, da klubbens bedste herrehold stillede til start i serie 2. 

De sidste år har været en imponerende rejse for Hillerød Fodbold. Med primært egenudviklede spillere og en teknisk funderet spillestil, har holdet igen og igen overrasket og begejstret. Den helt store forløsning for klubben kom i sæsonen 2021/2022 af 2. division, hvor det lykkedes Hillerød Fodbold at sikre sig oprykning til NordicBet Ligaen for første gang nogensinde i klubbens historie.

Hillerød Fodbold spiller deres kampe på Hillerød stadion også kaldet Secma Ground som har en kapacitet på 1.500 tilskuere hvoraf 240 er siddepladser.

Foto: Hillerød Fodbold Elite