Spillerne er i dag vendt tilbage fra deres ferie, og til dagens træning var der en række nye ansigter på banen. Heriblandt er Nicklas Røjkjær, som vil være at finde i den røde trøje i de kommende to år. Vi har taget en snak med ham efter hans første arbejdsdag

“Jeg har store forventninger til mit ophold. Jeg forventer selvfølgelig en masse spilletid og komme ud og røre bolden igen – det er det vigtigste for mig. Og så selvfølgelig at gøre det godt som et hold” siger Røjkjær om de to kommende år og fortsætter:

“Førstehåndsindtrykket er rigtig godt. Alle virker som en stor familie og lader til at have det rigtig godt med hinanden. Nu kender jeg også en del her, så det har selvfølgelig også hjulpet”

Simon Bækgaard overtager Anders Holvads rygnummer, og han håber også på at kunne leve op til den tidligere 10’er i FC Fredericias niveau.

“Jeg skal jo gerne være med til at skabe chancer og lave både assists og mål. Jeg er en der godt kan lide at kombinere og sætte både mig selv og mine medspillere i scene” afslutter den nye nummer 10.

Se hele interviewet i videoen herunder.

Videoen præsenteres i samarbejde med Nordic Food Service.

Nicklas Røjkjær præsenteres i samarbejde med Fredericia Shipping.