Forrygende forår sparkes i gang med huer og handsker i NordicBet Liga

Når forårssæsonen i NordicBet Liga indledes i Helsingør og på Amager fredag aften d. 25. februar, så uddeles der huer og handsker til fans på stadion. Alle klubber i NordicBet Liga har besluttet at sparke sæsonen i gang med kampagnen Opening Day, hvor der deles huer og handsker ud til klubbens første hjemmekamp.

Godt nok går vi lysere tider i møde, men der er stadig lidt mørkt og koldt, når klubfodbolden tager hul på sæsonen efter vinterpausen i slutningen af februar. Derfor er det meget passende, at der uddeles lidt at varme sig med til de trofaste fodboldfans, der er klar til at sætte kulør og skabe stemning på stadion igen.

Der er produceret 500 sæt huer og handsker til hver klub i NordicBet Liga. Både huer og handsker er i klubbens farver og med klubnavn på – og der bliver helt sikkert rift om dem. Præcist hvordan det bliver muligt at få fat i et sæt, meldes ud på klubbens medier inden første hjemmekamp.

Udover hue og handske-kampagnen så er der også meget andet at glæde sig til, når vinterpausen er overstået. Det tegner nemlig til at blive et forrygende forår i Danmarks næstbedste fodboldrække. Først med de sidste fire runder af grundspillet, hvor der er meget hård kamp om især den sjette og sidste plads i oprykningsspillet. Og derefter gælder det de afsluttende ti runder i slutspillet.

”Det er kun anden sæson med det nye slutspil i NordicBet Liga, og jeg kan ikke huske, hvornår rækken har været mere uforudsigelig end i år. Sæsonen har allerede budt på flere overraskelser, og det tegner til at blive en historisk hård kamp om de to oprykningspladser til næste års 3F Superliga. Og i den anden ende af tabellen bliver det også et sandt spændingsfelt,” lyder det fra direktør i Divisionsforeningen Claus Thomsen.

Hue og handske-kampagnen fordeler sig således_

Runde 19: Fremad Amager, FC Helsingør, Lyngby BK, Vendsyssel FF, HB Køge og AC Horsens

Runde 20: Hobro IK, Nykøbing FC og FC Fredericia

Runde 21: Hvidovre IF og Jammerbugt FC

Runde 22: Esbjerg fB

For yderligere oplysninger kontakt direktør i Divisionsforeningen, Claus Thomsen (tlf. 2068 3055)

Kom til fodboldfest på Monjasa Park og sug den gode stemning til dig.

På søndag d. 6 marts tager vi hul på Opening Day – NordicBet Liga Runden, når vi på Monjasa Park tager imod Jammerbugt FC. Her har NordicBet sørger for at der vil blive uddelt gratis FC Fredericia huer og handsker til de første 500 tilskuere på Monjasa Park.

McDonald’s vil også være til stede på den nye tribune og servere 200 gratis kopper af deres nye barista kaffe.

Børn til og med 15 år kommer gratis ind – hent din gratis børnebillet eller køb voksenbillet på linket herunder.

Dørene åbner én time før kampstart – kl. 13.00.

https://fcfredericia.dk/kamp/97257/