I 2006 blev der d. 15 marts ansat ny groundsman på Monjasa Park, da man fik Jørn Jensen med på holdet, som stod for den daglige drift af FC Fredericias hjemmebane. I løbet af de 16 år, er det blevet til mange særlige oplevelser for Jørn – der netop har afsluttet karrieren i FC Fredericia, for at gå på efterløn.

Til daglig består jobbet som groundsman i at passe og pleje græstæppet på Monjasa Park – et job som Jørn Jensen altid har udført med stor ære.

Når Jørn husker tilbage på tiden som groundsman på Monjasa Park, er det især glæden ved at gå på arbejde, som han understreger.

Jeg har altid været glad for at gå på arbejde ude på Monjasa Park, og der har altid været et godt arbejdsmiljø hvor alle har haft gensidig respekt for hinanden og det arbejde de forskellige folk derude udfører, siger Jørn Jensen.

Udover den store glæde ved at gå på arbejde, har tiden som groundsman selvfølgelig også budt på nogle specielle oplevelser, hvis man spørger Jørn selv. Særligt har det været når der har været landshold på besøg, at Jørn Jensen virkelig har suget oplevelserne til sig.

I 2011 dannede vi rammerne for det engelske U-21 landsholds træningslejr. Der var U-21 Europamesterskaber i Danmark, hvor de spillede i Århus, Aalborg, Herning og Viborg. De manglede et sted at træne, hvor vi så blev udvalgt til at være danne rammerne for Englands U-21 landsholds træningslejr. De var her et halvt års tid før, for at tjekke banen, hvor de var meget tilfredse med forholdene, siger han.

Et landsholdbesøg husker Jørn tilbage på som noget helt særligt, og det er der faktisk mange grunde til.

En anden grund til vi også blev valgt var, at vi jo kan lukke hele stadion af, da vi har låger hele vejen rundt om stadion. Der var også en masse sikkerhedsmæssige forhold til i forbindelse med holdets træningspas. Pressen måtte for eksempel kun være til stede i 15 minutter, hvorefter de skulle forlade stadion, og der var blandt andet ansat to sikkerhedsvagter til at være på stadion, når det engelske U21 landshold havde træning. Vagterne skulle også tjekke spillerbussen, hver gang de forlod stadion, siger Jørn grinende.

Det er ikke bare det engelske U21 landshold, som har været forbi Monjasa Park i Jørns tid som groundsman. Også det sydkoreanske landshold har været forbi.

Sydkorea har også haft træningspas på Monjasa Park. Parken var under ombygning, og Sydkorea skulle derfor møde Danmark i Esbjerg, husker Jørn.

Udover diverse landsholdbesøg, mindes Jørn også nogle gode kampe i pokalturneringen, hvor nogle af de helt store danske hold har været på besøg, og spillet fodbold på Jørns græstæppe.

Der har også været nogle gode kampe i eksempelvis pokalturneringen, hvor der også har været nogle store hold på besøg. Og så har der også været en kamp mod FC København, hvor de dagen efter havde sendt deres daværende groundsman på besøg på Monjasa Park, for at se nærmere på det flotte græstæppe i Fredericia, mindes Jørn Jensen.

Ovenpå alle de store oplevelser, som jobbet har budt på for Jørn, er det nu tid til at takke af for hans vedkommende. I den anledning er der lagt helt særlige planer for fremtiden.

Jeg skal ud og rejse en del i de kommende år, nu når man endelig kan komme ud igen, og nu når jeg har tiden nu. Og så har jeg nogle børnebørn, som jeg selvfølgelig også skal bruge en masse tid med, afslutter Jørn Jensen.