FC Fredericia har skrevet kontrakt frem til sommer med midtbanespilleren Peter Makrillos, som kommer til fra et ophold i Slavia Sofia i den bedste Bulgarske liga, hvor han har spillet de seneste to sæsoner.

I søndagens træningskamp i mod Vejle Boldklub havde FC Fredericia besøg af Peter Makrillos, som forud for kampen også havde trænet med holdet om lørdagen.

”Vi har fået en unik mulighed for at hente en spiller ind med international erfaring og med den rigtige alder i forhold til den øvrige trup. Han kommer med stor erfaring fra europæisk fodbold fra hans tid i blandt andet græsk og bulgarsk fodbold. Derudover har han både været på akademi i Barcelona og Stoke City som ungdomsspiller”, siger direktør Stig Pedersen.

I indeværende sæson er det blevet til 20 kampe for Slavia Sofia med tre mål og tre assist til følge.

”Vi er sikker på at Peter kan hjælpe os med at fastholde vores placering i toppen af NordicBet Ligaen, og publikum skal samtidig se frem til at opleve ham på Monjasa Park. Dette betyder også at vores transfer vindue er lukket, og at vi nu har den trup som vi gerne vil have”, slutter Stig Pedersen.

Peter Makrillos er 26 år og er født i Sydney Australien, men han har samtidig græsk statsborgerskab.