I samarbejde med FC Fredericia inviterer havnen inden for til en dag fyldt med spændende aktiviteter for hele familien.

Havnen er normalt et lukket og sikret område uden adgang for offentligheden, men lørdag den 10. september har alle borgere og andre interesserede mulighed for at komme ind bag hegnet og opleve havnen på tæt hold.

Festivalstemning og events for hele familien
I tidsrummet mellem kl. 11.00 -16.00 åbnes der for pakhuse, siloer og kajområder og bydes inden for til en dag fyldt med aktiviteter, events, sejlads på Lillebælt samt rundvisninger på et Mærsk Supply skib og på Marinehjemmeværnets skib. Eventområderne vil summe af hygge og sjove sportsaktiviteter for hele familien, hvor det bl.a. vil være muligt at prøve sine fodbold-færdigheder af imod spillere fra FC Fredericia A-trup og U-19.

Streetfood og musik vil skabe en hyggelig stemning på kajen, og hvis man som familie vil opleve alle aktiviteter, kan man tage en gratis shuttletur med krydstogttoget, som hele dagen kører mellem aktivitetsområderne i Møllebugten og området ved Vesthavnen og Port House.

Åben Havn er gratis og åbent for alle, men nogle aktiviteter kræver billet
Åben Havn er gratis og åbent for alle. Nogle aktiviteter kræver dog billet på grund af begrænsede pladser. Billetter kan hentes fra 10. august på www.billet.dk/aabenhavn efter ”først-til-mølle” princippet. Bemærk, at der er begrænsede billetter til sejlads med Aventura og rundvisninger på Mærsk Supply skibet.

Læs mere om billetter og se det fulde program på adp-as.dk/aabenhavn.  

Vi håber, at byens borgere tager godt imod invitationen og har lyst til at kigge forbi havnen til en festlig dag. Vi ses lørdag den 10. september.