Til kampen i mod Vejle d. 12 august viste vores fanklub deres utilfredshed med, at Vejles fans blev placeret i fanafsnittet på Monjasa Tribunen, hvor vores fans normalt er placeret.

FC Fredericia forstår og anerkender fanklubbens utilfredshed, og beklager al den ballade der har været skabt omkring dette.

FC Fredericia var inden kampen i dialog med Politiet omkring afvikling af kampen, og grundet sikkerhedsmæssige årsager, blev det besluttet at tilskuere fra Vejle skulle placeres på Monjasa Tribunen, da kampen blev betegnet som en højrisiko kampen, grundet tidligere uoverensstemmelser mellem de to fangrupperinger.

Da kampen forløb uden tilskueruroligheder, så er FC Fredericia og Politiet igen gået i dialog omkring muligheden for at vores fans kan beholde deres afsnit i fremtiden til højrisiko kampe, hvis der kan laves en forsvarlig sikkerhedsplan for afviklingen.

FC Fredericia og fanklubben har efterfølgende afholdt et møde, hvor begge parter er blevet enige om at kigge fremad og bakke hinanden op.