Christian Ege Nielsen og FC Fredericia er blevet enige om at ophæve kontrakten to år før udløb.

Christian og FC Fredericia har været i løbende dialog i hele foråret og Christian har fået en mulighed for at følge den vej som han brænder for.
Beslutningen om at stoppe nu er truffet i enighed og forståelse.

”Vi respekterer Christians ønske og vil ikke stå i vejen for Christians fremtidsplaner.
Christian har givet alt i alle de år han har været i FC Fredericia. Vi skylder ham en stor tak for indsatsen og han har været et enestående omdrejningspunkt i dagligdagen. Vi havde gerne set Christian fortsætte kontraktperioden ud og vi holder døren åben og håber at se Christian tilbage på et senere tidspunkt i en anden rolle. Vi vil savne Christian og det bliver specielt at han ikke er til stede ved den kommende opstart.  Vi ønsker Christian alt godt og held og lykke med det næste kapitel i sit fodbold liv”, siger Stig Pedersen, direktør i FC Fredericia.

Fredag d. 18 marts rundede Christian Ege Nielsen sin kamp nummer 300 for FC Fredericia, og det er i alt blevet til 310 kampe med 11 mål til følge.

Christian Ege Nielsen bliver hædret på Monjasa Park til en af de første hjemmekampe i den kommende sæson i NordicBet Ligaen.

FC Fredericia vil gerne takke Christian Ege Nielsen for altid at gå forrest på banen, samt at repræsentere FC Fredericia med stolthed.

FC Fredericia ønsker Christian Ege Nielsen al muligt held og lykke i fremtiden.