Onsdagens kamp mod Hillerød endte desværre i et nederlag på 2-1 i en kamp hvor der både blev brændt straffespark og hvor vi var foran 0-1 indtil det 82min. Efter kampen fik vi en snak med cheftræneren omkring hans tanker om kampen.

”Efter det første kvarters tid, hvor jeg syntes ligesom Hillerød bestemmer, så syntes jeg vi overtager og får bestemt på vores gode måde. Vi får presset højere, vi får genpresset, vi får erobret bolden højere oppe og vi får bedre boldomgang. ”

”Vi er selvfølgelig ikke tilfredse med vores egen præsentation det sidste kvarter, hvor vi formår at få to mål imod os, men også nogen omstillinger imod os selvom vi fører og vores forsvarspil er ikke på det niveau vi gerne vil se.” 

”Vi skal jo arbejde hver dag på at blive bedre med det vi gerne vil og min tyrkertro på at det skal være godt nok til også at kunne lave resultater på den længere bane. Lige nu er det hårdt og vores pointhøst er for dårlig.”

”Så skal man jo kigge lidt realistisk på sig selv og så skal man vide hvor man gerne vil hen og så skal man arbejde for det og det er der jeg finder min trøst for det ved vi.”

Se hele interviewet i videoen herunder.

Videoen præsenteres i samarbejde med Nordic Food Service.

Michael Hansen præsenteres i samarbejde med ADP