Hobro IK er en fodboldklub som holder til i Danmarks anden bedste række, NordicBet Ligaen.

Klubben blev stiftet d. 27. maj 1913 hvor en flok unge mennesker i Hobro besluttede at etablere en fodboldklub, og klubben blev en realitet den 13. juni samme år under navnet Hobro Idrætsforening. Det nuværende navn Hobro Idræts Klub blev dog først en realitet i slutningen af 1920´erne efter en sammenlægning med Hobro Boldklub, der var dukket op i mellemtiden.

Klubben spiller deres hjemmekampe på DS Arena i Hobro og her er der plads til 10.700 tilskuere hvoraf 3.050 er overdækkede siddepladser.

Klubbens højdepunkt kom i 2014, efter fire år i 1. Division, hvor holdet d. 1. juni på Tingbjerg Park i Brønshøj sikrede sig oprykning til Superligaen i næstsidste runde af sæsonen 2013/2014.

I den første sæson i Danmarks bedste fodboldrække, Superligaen, overraskede Hobro IK alt og alle ved at besejre Brøndby IF med 2-0 i første hjemmekamp. Weekenden efter blev FC København besejret i Parken, og spillerne kunne rejse hjem fra nationalarenaen med en 0-3 sejr i bagagen og havde samtidig vundet hele Danmarks fodboldhjerter. Den første sæson i Superligaen sluttede med en 7. plads og 43 point.

Til sæsonen 2022/2023 af NordicBet Ligaen har Hobro IK foretaget følgende udskiftninger i truppen:

Ind:

Jonathan Fischer

Laurs Skjellerup

Daniel Jakobsen

Victor Bak Jensen

Ud:

Thomas Junge

Aramis Kouzine

Emil Seedorff

Mikkel Pedersen

Justin Shaibu

Jacob Samnik

Oliver Klitten

Mads Eriksen