I morgen skal vi igen i kamp i NordicBet Ligaen efter en landskampspause og dermed en weekend uden kampe. Det bliver mod ligaens nummer 6, Nykøbing FC, og det er bestemt ikke en opgave, som cheftræner Michael Hansen ser let på:

– Jeg synes, de er gode. Ikke sådan så vi er skræmte, men de er stabilt gode, selvom de godt kan have lidt svingende resultater. De er nummer 6 lige nu med afstand til nummer 7. På den måde er det fortjent, de point de har, når man ser på det indhold de kommer med. De er de bedste af resten. Et rutineret hold og et erfarent hold. Det ældste hold i 1. division. Både når man ser på alderen, og så har de igennem mange sæsoner haft samme træner, og stammen af spillere er det samme, siger Hansen og fortsætter:

– Så er der selvfølgelig skiftet lidt ud, men i et setup, der har været ret stabilt. Så på en eller måde, så har de noget kontinuerligt og erfaring. Det gør også, at de virker ret svære at ryste. Kommer der dårlige resultater, så bouncer de tilbage. De har lavet 8 mål de sidste to kampe, og de er det eneste hold, der slået Helsingør i sæsonen indtil videre.

Første kamp i sæsonen mod Nykøbing FC var en meget åben kamp, som endte 4-4, men siden der er der løbet en del vand under broen:

– Deres topniveau og base er godt indarbejdet. Siden sidst vi var der, er det stopperne, der lidt er skiftet ud, ellers kan vi genkende resten af holdet. Vi kender deres trup og udtryk, som vi jo nærmest kan kende fra for 2 år siden. Vi skal være påpasselige 10 ud af 10 gange. De slår til, når mulighederne er der, og de er effektive. Både med at ramme målet men også score mål. Det er de dygtige til. ’

Og det er ikke kun i offensiven, at Nykøbing FC er gode. De kommer med en stærk defensiv, som betyder, at vi skal være skarpe, når vi får muligheden:

– De forsvarer sig godt – lige så godt som os. Vores individualister skal slå til, og vi skal præstere ligesom i vores seneste hjemmebanekamp. Vores holdudtryk og struktur var rigtig stærke, men vi skal bygge på i form af vores boldomgang. Den skal vi have skruet et godt hak på. Vores kreativitet og løssluppenhed skal have et nøk opad. Vi har været gode på standarder, både offensivt og defensivt. Vi har gode ting i værktøjskassen, men jeg er spændt på de sidste par kampe her mod tre top seks hold, som vores pointsnit ikke har været godt nok mod. Det starter selvfølgelig altid med den næste, og det er så her mod Nykøbing, hvor vi skal have et godt resultat med, afslutter cheftræneren.

Kampen mod Nykøbing FC bliver spillet i morgen, d. 21., klokken 14.00, og hvis du ikke allerede har sikret dig billet til opgøret, kan du gøre det her: Køb billet til FC Fredericias hjemmekampe her

Kampen vises også på Viaplay.