Kristian Kirkegaard om kampen mod FC Helsingør

Vi tog en sejr på 4-0 over Vendsyssel FF i den seneste runde af NordicBet Ligaen, og det var vigtigt tre point, hvor vi fik det meste ud af vores chancer, mener Kristian Kirkegaard:

– Det var super vigtigt. Det var dejligt efter nogle kampe, hvor vi har fået resultatet, men måske lige har manglet de sidste procenter rent spillemæssigt. Det viser, at vi er i et godt flow lige nu.

Flowet skal gerne fortsætte i aften, hvor det gælder FC Helsingør på ude bane:

– Vi skal arbejde os frem mod opgøret, som vi normalt gør det. Vi skal fokusere på os selv og give den en skalle, så vi forhåbentlig kan tage alle tre point med hjem, siger Kirke og fortsætter:

– Det er relationerne, der har fungeret for os i de seneste kampe, og vi har rettet de små detaljer lidt mere til, så det begynder at falde ud til vores fordel.

– Vi vil selvfølgelig altid gerne komme ud med et offensivt udtryk, men vi skal heller ikke kaste alt over bord, afslutter Kirke.

Cheftræneren var også glad for sejren mod Vendsyssel, og han ser rigtig meget frem til en kamp mod Helsingør i en NordicBet Liga, hvor alle kampene er sjove:

– Sejren giver os et godt rygstød til den kommende periode med fire kampe, som formodentlig bliver meget tætte. Vi var dygtige nok til at holde dem på afstand fra vores eget mål, og vi udnyttede vores chancer godt.

– Der kommer en periode nu, hvor vi også kommer til at møde de andre top seks-hold. Mange af vores kampe i rækken er meget lige, og selvom den er skilt lidt ad pointmæssigt, så synes jeg, at den enkelte kamp er sjov at være med i. Du skal være på og være med. Det betyder selvfølgelig også, at vi vores sidste kampe bliver lige. Vi skal holde momentum.

– Vi gjorde det OK i seneste kamp mod FC Helsingør. Man kan altid lave nogle fejl i fodbold. Helsingør er super organiseret, og det bliver en stor test på kunstgræs. Det bliver megafedt. Holdene kender hinanden godt, og der er noget genkendelighed. Vi skal mindske deres forspring til os, og her handler det for os om at kigge på vores eget fokus.

– Vi skal til den her kamp være en smule bedre med bolden og have bolden lidt mere. Vi skal være gode defensive og tage vores gode perioder med til hele kampen mod Helsingør, afslutter cheftræneren.