Vi står overfor en af de sværeste opgaver, vi har haft i denne sæson indtil videre, når NordicBet Ligaens førerhold, FC Helsingør, kommer på besøg på Monjasa Park. Her skal vi også indvie vores nye tribune, og der er lagt op til en sand fodboldfest i Fredericia. Det glæder Michael Hansen og resten af holdet sig rigtig meget til:

– Indvielsen og alt det, der foregår omkring kampen, er noget, vi glæder os rigtig meget til at opleve – kampen har også fortjent den her store kulisse. Det er to gode fodboldhold, der møder hinanden, og vi skal selvfølgelig fokusere på opgaven inde på banen, og den bliver enormt svær.

Forrige runde bød også på en svær modstander i form af nedrykkeren fra AC Horsens, og det er sådan nogle kampe, hvor vi skal toppræstere, mener cheftræneren:

– Den sidste kamp var svær, og det bliver den her også. Det kan bringe det bedste frem i os som hold og det bedste frem i individerne på banen. Vi glæder os til endnu en opgave, hvor vi ved, at vi skal præstere maks, hvis vi skal have point. Samtidig ved vi også, at vi er to konkurrencedygtige hold, som havde gode kampe mod hinanden sidste sæson.

I Horsens scorede vi i vores gode perioder, og det er den samme dagsorden, vi skal bringe ind på græsset på Monjasa Park:

– Det er lidt en kliche, men det handler om, hvordan vi og de udnytter de perioder, hvor man har overtag. De perioder af kampen kommer til at få en stor dominans og diktere, hvordan kampen spiller sig ud. Helsingør vil beskæftige os i vores defensiv med en masse løb. Det bliver en kamp mellem to hold, som kan byde hinanden op til dans og matche hinanden på mange parametre.

For at vi kan udnytte begge perioder, er det vigtigt at kigge på, hvad vi selv kan gøre, og her mener Hansen, at træningerne har været gode til at forberede os på mange forskellige ting:

– Vi render jo og træner hver dag, og træner dermed også hinanden kan man sige. Meget af det, vi kommer ud for i kampe, er jo også det, vi træner hver dag. Vi har meget bevægelse, og vi er godt forberedte, og det er jo i sidste ende det, det handler om.

Morgendagens kamp er en af de store i en periode, hvor der generelt også kommer mange store kampe:

– Det er jo et imponerende 2021, FC Helsingør har haft, og de har virkelig præget 1. division og er startet rigtig flot. Det er den slags hold, som vi særligt bruger september på at komme tættere på. Vi startede i Horsens, men det skal jo først og fremmest følges op mod Helsingør. Så gælder det HV Køge, Lyngby og en pokalkamp, hvor der også er noget at hente. Det er det, vi står overfor i de næste 16 dage, men vi kigger nok lidt mere tunnelsynet på hver enkelt opgave, og i morgen bliver en rigtig svær en af slagsen, som vi glæder os meget til.