Søndag eftermiddag stod i NordicBet Ligaens tegn, hvor der var en hæsblæsende kamp på programmet.

Målscoringen begyndte allerede efter knap tre minutter, da Mathias Kristensen åbnede sin målkonto i FC Fredericia med et følt indersidespark fladt i højre side af målet.

Herefter var Erik Nissen, der bragte os yderligere foran efter 10 minutter, efter Anders Holvad sendte et indlæg til bagerste stolpe, som Nissen fik dirigeret i mål.

Efter 15 minutter var det hjemmeholdets tur til at score. Det var deres Mathias Kristensen, der scorede direkte på frispark.

Knap 10 minutter senere fik de så udlignet efter et uheldigt selvmål, hvor Christian Ege blokerer bolden ind på Gertsen, der ikke kan gøre noget, så bolden ryger i mål.

Vi tog dog hurtigt føringen igen, da Anders Holvads målnæse snusede en retur op inde i feltet og prikkede den i mål.

Og det var bare første halvleg.

Anden halvleg startede med, at hjemmeholdet udlignede ved Mathias Kristensen, der headede bolden i kassen efter et fint indlæg fra venstre.

Så gik der 20 minutter uden scoringer, hvor vi pressede fint på, men ikke skabte store chancer. Efter 71 minutter var det dog hjemmeholdet, der for første gang i kampen kunne bringe sig foran. Mathias Gehrt fik foden på en retur og kunne sparke bolden i mål.

Efter 78 minutter scorede indskiftede Samson Iyede, efter en anden indskifter, Oliver Olsen, lagde den flot i dybden til ham. Herefter afsluttede Iyede fladt i modsatte side.

Kampen endte altså 4-4, og du kan høre cheftræner Michael Hansens kommentar på kampen her.