Fredag aften bød på igen på NordicBet Liga-fodbold, efter en weekend uden kampe grundet landskampspausen.

Vi skulle en tur til Amager, hvor Fremad Amager ventede i en kamp på Sundby Idrætspark. Kampen på Monjasa Park endte med en sejr på 2-1, hvor Kristian Kirkegaard og Valance Nambishi var målscorerne.

Vi skulle sent ind i kampen, før den første scoring faldt, men gennem hele kampen pressede vi på og var farligst. Hjemmeholdet havde et par dødbolde, som klart var der, de var farligst uden dog at komme helt tæt på at score.

Langskudsforsøg fra Kirkegaard og Lausen kom tæt på et par gange, og også Samson Iyede og Christian Tue var tæt på.

Det var altså os, der sad på spillet for det meste, men efter cirka 75 minutter begyndte det at se sort ud, da Tobias Anker blev udvist efter sit andet gule kort.

Der gik dog kun tre minutter, før vi bragte os foran, efter indskiftede Anders Holvad sendte en flot afslutning afsted i hjemmeholdets straffesparksfelt.

Og derefter handlede det bare om at forsvare den hjem, som vi formåede på fornem vis.

Kommentar fra Michael Hansen efter kampen:

– Vi stod stærkt defensivt. Vi lukkede ned for Amager, og det var kun på dødboldene, de skabte chancer. Samtidig var vi gode til at skabe chancer på flere forskellige måder, og det var rigtig positivt.

– Efter udvisningen handlede det egentlig mest om, hvordan vi fik et point med hjem, men vi forsvarede klogt med de 10 mand. Godt forsvar handler også om at tage løbene, og det gjorde Ritter, da han satte Holvad op til målet.

Efter sejren indtager vi en aktuel tredjeplads i NordicBet Liga. Næste kamp er endnu en udebanekamp, og her drejer det sig om Esbjerg fB.