Opgøret mellem FC Fredericia og Fremad Amager skulle stå på Monjasa Park en fredag aften, hvor tilskuerne blev vidne til en relativt kontrolleret kamp, hvor der kom store chancer, men ikke mange af dem.

Den første store chance kom efter 12 minutter, da Patrick Egelund sendte et hårdt og fladt indlæg ind i boksen, som Amager-keeperen ikke kunne få styr på. Det endte derfor med, at den landede lige i fødderne på Kristian Kirkegaard, som meget nemt kunne prikke bolden i et frit mål.

Og efter 29 minutter var Kirkegaard tæt på at kunne kalde sig dobbelt målscorer. Han tog et godt løb, modtog bolden og stak så afsted. Det endte med en en-mod-en med målmanden, hvor Kirkegaard desværre ikke kunne få bolden i kassen, men keeperen diskede op med en god redning.

Meget mere skete der faktisk ikke i form af chancer i kampens første halvleg, men efter pausen kunne udeholdet hurtigt udligne, da Valance Nambishi nedlagde en Fremad Amager-spiller i feltet og begik straffe. Det eksekverede Kristoffer Munksgaard. Han sparkede til fladt til højre, og Nybo var derude, men kunne desværre ikke redde bolden fra at gå i mål.

Med et kvarter tilbage af kampen gjorde Nambishi skaden god. Han steg op som en laks og stangede bolden i kassen efter et flot eksekveret hjørnespark. Han kunne dermed bringe os på 2-1, som også endte med at blive kampens resultat.

Du kan se højdepunkterne fra kampen lige herunder.

Du kan høre et interview med Michael Hansen efter kampen lige her.